GTC wordt onderdeel van SCUTUM International

Per 25 februari 2016 is GTC Security de Nederlandse partner geworden van Scutum Groupe uit Frankrijk.
Scutum International zocht een beveiligingsbedrijf in Nederland en in overleg met IPgroep, waar GTC onderdeel van uitmaakte, is besloten om GTC in zijn geheel over te nemen inclusief personeel. Met meer dan 40 kantoren in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en nu ook Nederland is Scutum een belangrijke speler op Europees niveau met 1300 medewerkers en een jaar omzet van 135 mio Euro.

Scutum Groupe richt zich voornamelijk op elektronische beveiliging en meldkamer diensten. De service en de diensten van GTC sluiten naadloos aan bij de diensten van Scutum.
GTC Security gaat verder met hetzelfde personeel en behoudt dezelfde manier van werken, waarmee ze al ruim 25 jaar succesvol is.

Daarnaast is de ambitie om in de nabije toekomst uit te breiden om een nog betere dienstverlening te kunnen leveren en synergievoordelen te behalen uit de samenwerking met de Europese collega’s. GTC is dan ook dag & nacht bereikbaar op 088 2700 888 om u verder te helpen en u een antwoord te bieden op al uw vragen.

Johan Nederlof
E: J.nederlof@gtc-security.nl
M: +31 (0)88 2700 801
T: +31 (0)88 2700 888
W: www.gtc-security.nl

GTC Security