GTC Security behaalt certificaat VEB, dé brancheorganisatie voor beveiliging

Zoekt u een beveiligingsbedrijf dat aan de strengste eisen voldoet op vlak van professionaliteit en kennis? GTC Security heeft het certificaat van VEB behaald. VEB is voor Nederland dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied.

Beveiligingsbedrijf Nederland Certificaat VEB

 

Over de VEB

Met ruim 750 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB dé Nederlandse brancheorganisaties op beveiligingsgebied. De VEB behartigt de belangen van beveiligingsinstallateurs, particuliere beveiligingsorganisaties, meldkamers en partners. Consumenten kunnen bij VEB gecertificeerde aanbieders op beveiligingsgebied vinden.

 

Ervaar zelf waarom we VEB-gecertificeerd zijn

Bent u benieuwd hoe het is om beveiligd te zijn door een VEB-gecertificeerd bedrijf? Dan nodigen we u uit om vrijblijvend advies of een offerte te vragen.

VRAAG UW OFFERTE AAN

GTC Security