Beveiligingssystemen voor bedrijven

Heeft u behoefte aan beveiliging binnen uw bedrijf? Begrijpelijk. Een beveiligingssysteem ontzorgt preventief. GTC Security zet graag 25 jaar aan ervaring in voor uw bedrijf.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat zijn uw wensen op veiligheidsgebied? Wij adviseren u op maat.

Ogen op afstand

Zet camera-observatie in binnen uw bedrijf als ‘ogen op afstand’. Een camerasysteem gaat criminaliteit, vandalisme, interne diefstal en fraude tegen. Het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van camera’s draagt daarnaast bij aan de veiligheidsbeleving. Bovendien vormen camerabeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal achteraf.

Mogen wij uw ogen op afstand zijn?

 

Intelligente camerabewakingssystemen

Met de komst van de zogenaamde intelligente camera’s zijn bewakingssystemen een actievere rol binnen de veiligheidsoplossing gaan spelen. Zo spelen zij nu een rol bij onder andere gezichtsherkenning en kentekenherkenning bij bijvoorbeeld toegangsverlening. Een kentekenplaat in het camerabeeld wordt automatisch herkend en gelezen. Het kenteken kan dan als invoer voor een toegangscontrolesysteem worden gebruikt. Het grote voordeel van intelligente camerasystemen is dat verificatie direct mogelijk is.

Zoekt u een specialist in beveiliging voor bedrijven?

Contacteer ons voor een passend advies voor bedrijfsbeveiliging. Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

VRAAG UW OFFERTE AAN

GTC Security