Optimale beveiliging van uw woonhuis

Zoekt u een betrouwbare camera- en beveiligingsoplossing voor de beveiliging van uw woonhuis? GTC Security is in 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van particuliere beveiligingssystemen. Wij adviseren en installeren door het hele land.

OFFERTE AANVRAGEN

Dankzij beveiliging beschermt u uw dierbaren en uw bezittingen. Vertel ons uw wensen.

De beveiliging van uw woonhuis is belangrijk

Er vinden dagelijks door het hele land tientallen inbraken in woonhuizen plaats. Deze hadden voorkomen kunnen worden. Waar geeft u de voorkeur aan: aan voorkomen of genezen?

Kies voor preventie. U kunt vanaf nu met een gerust hart uw huis verlaten, want GTC Security waakt 24 uur per dag, 7 dagen in de week over uw eigendommen en dierbaren. Als een indringer toch een poging waagt om in te breken, weet dat hulp onderweg is.

 

Het voordeel van de Particuliere Alarm Centrale

Traditionele beveiligingssystemen voor woonhuizen werken vaak alleen met een geluidssignaal (en die worden dikwijls genegeerd). Dat kan beter, vinden wij. Daarom kunnen de systemen van GTC Security aangesloten worden op de Particuliere Alarm Centrale, waar getrainde operators de alarmen verifiëren en hulpdiensten inschakelen.

Ook kunt u op uw mobiele telefoon een bericht of gesproken tekst van de calamiteit ontvangen. U ziet op uw mobiele telefoon wat er aan de hand is. De alarmcentrale verzekert u ondertussen dat de juiste mensen, sleutelhouders of hulpdiensten worden bereikt.

 

GTC thuisalarmsysteem: ook mét huisdieren

Meerdere codes voor familie en vrienden zorgen ervoor dat u kunt beslissen wie er toegang heeft tot uw woning. Als u huisdieren heeft en u wilt ze vrijheid geven in bepaalde ruimtes, dan kan dit in het ontwerp van uw beveiligingssysteem worden ingebouwd.

 

Camerabewaking is effectieve beveiliging

Camerabewaking is een van de meest effectieve beveiligingsmiddelen om personen en eigendommen te beschermen. Camerabewaking heeft een hoge preventieve waarde. Camera’s zorgen ervoor dat met weinig mankracht in veel verschillende objecten centraal kan worden gesurveilleerd. Bovendien bieden beveiligingsbeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van cameratoezicht in en om woonhuizen de laatste jaren sterk is toegenomen. Camerabewaking en opnamesystemen zijn steeds geavanceerder geworden. Digitale opslagmedia zorgen voor ideale archiveringsmogelijkheden. Moderne technieken zoals IP-beveiliging bieden gebruiksgemak en tal van extra voordelen.

Download hier de prijsinformatie van de draadloze thuisalarmsystemen

Neemt u ook de stap richting een veiliger huis? Laat het ons weten.

U zoekt een specialist in beveiliging van woonhuizen?

Contacteer ons voor een passend advies. Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

VRAAG UW OFFERTE AAN

GTC Security