Weet wie uw gebouw betreedt.
Zorg voor toegangscontrole met kaartlezers.

Bedrijven en instellingen hebben vaak een open structuur, waardoor iedereen vrij toegang heeft tot het gebouw. Ook ongewenste bezoekers. Bepaal zélf wie een pand, etage of kamer mag betreden middels kaartlezers.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u de details kennen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend bezoek van onze adviseur.

Kaartlezers zorgen voor veiligheid

Dankzij kaartlezers weet u wie het gebouw betreedt. Pas na verificatie en/of identificatie wordt toegang verleend aan uw medewerkers en bezoekers. Veel van onze systemen maken gebruik van IP-technologie. Hierdoor is het mogelijk om op één toegangscontrolesysteem meerdere locaties aan te sluiten. Het systeem is op afstand te bedienen. Bovendien is integratie met andere bewakingssystemen mogelijk.

Wilt u de kaartlezers met eigen ogen zien? Bezoek onze showroom in Meerkerk.

 

De 5 garanties van toegangscontrole met kaartlezers

  1. U heeft controle over wie uw pand betreedt en waar en wanneer hij dat doet.
  2. U beschermt uw medewerkers, bezoekers, eigendommen en gevoelige informatie.
  3. U haalt het beste uit alle systemen dankzij integratie met tijdsregistratie voor het gemak van datamanagement.
  4. U verhoogt de beveiliging met foto-identiteit. Kaartlezerstechnologieën zijn methoden om te identificeren aan het toegangscontrolesysteem. Deze variëren van een simpel toetsenbord tot het doorhalen van kaarten met een unieke code of biometrische lezers. Door een combinatie van een aantal cijfers in te toetsen identificeert de gebruiker zich.
  5. U profiteert van chipkaarttechnologie. Chipkaartlezers hebben het voordeel dat ze informatie kunnen opslaan, welke gebruikt kan worden voor andere diensten (zoals bibliotheeklidmaatschap, betaalgemak of de opslag van biometrische gegevens). Deze kunnen geleverd worden in “alleen lezen” of in “lezen/schrijven” om aan uw behoeften te voldoen. Er zijn twee varianten chipkaartlezers: proximity (contactloos) en insteek (contactchip).

Wij horen graag uw wensen. U krijgt altijd advies op maat van uw situatie.

 

Biometrisch of handsfree? Wat kiest u?

Biometrische lezers
Dit type lezer zorgt voor toegang voor geautoriseerde gebruikers met unieke menselijke kenmerken die worden herkend. Dit verhoogt het beveiligingsniveau aanzienlijk. Er zijn verschillende types mogelijk, waarbij de geometrische patronen van de gebruiker zoals het netvlies-, hand-, gezicht-, of vingerafdruk worden opgeslagen.

Handsfree lezers
Door het gebruik van actieve kaarten, welke een signaal uitzenden, kan er automatisch een deur worden geopend wanneer het signaal de ontvanger bereikt. De leesafstand varieert van 20 cm tot enkele meters.

U zoekt een specialist in toegangscontrole?

Contacteer ons voor een passend advies voor toegangscontrole met kaartlezers. Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

VRAAG UW OFFERTE AAN

GTC Security